Even voorstellen

Mijn naam is Marja Eenink, 29 jaar en ik woon met mijn man en zoontje in Zoetermeer

Mijn passie voor de horeca is 13 jaar geleden ontstaan toen ik met een opleiding tot gastvrouw startte. Door mijn werkervaring in diverse restaurants en cateringbedrijven ben ik erachter gekomen hoe waardevol het contact met gasten voor mij is. 100% inzet geeft gezelligheid, blije gasten waar ik erg veel energie van krijg. Daarom heb ik voor een concept gekozen waar ik à la minute de lekkerste producten klaarmaak.

Stiekeme kijkjes in de keuken wekte mijn interesse voor koken en bakken. Tijdens mijn werkende jaren voor La Place heb ik mijn passie vorm geven door professionele technieken te leren. In de avonduren en de jaren die volgden heb ik mijn creativiteit laten spreken door recepten te creëren voor vaste gasten en mijn eigen smikkelbehoeftes.

Waar liefde de tafel dekt, smaakt eten het best.

Meer informatie over mijn Pop-up Smikkelbar?

Neem dan nu contact op!