Kookworkshop voor kinderen!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens mijn workshops combineer ik kennis over groente en fruit met interactieve workshops waarin kinderen zelf aan de slag gaan met verse ingrediënten. We sluiten af met het proeven van hun eigen creaties, een ervaring die zowel leuk als leerzaam is!

Tijdens de workshops maak ik gebruik van lesstof van Jong Leren Eten, een organisatie van de overheid die gezond eten stimuleert. Daarnaast breng ik mijn eigen ervaring met kinderen in om de workshops extra leuk en educatief te maken.

Wat Gaan We Doen?
  • Voor de onderbouw: Ontdek de wereld van fruit! We leren over verschillende soorten fruit, ook de minder bekende, en verkennen hun smaken. Daarna gaan we samen jam maken. Het is altijd verrassend welke smaken we kunnen creëren! We sluiten af met het proeven van de zelfgemaakte jam op een stukje verse crêpe. Hoe smaakt het?
  • Voor de bovenbouw: Ga op avontuur met groenten! Leer over diverse groentesoorten waar ze groeien en hoe ze smaken. Kinderen mogen hun eigen hartige galette creëren en snijden hun eigen rauwkost. We sluiten af met een gezellige tafel waar iedereen van zijn eigen creaties kan genieten.
Voor Wie Zijn Deze Workshops?

Mijn workshops zijn vooral gericht op basisschoolkinderen die geïnteresseerd zijn in smaken en het ontdekken van nieuwe ervaringen. Dit kan perfect passen bij een kinderfeestje, zomerevenement, of als activiteit voor de Buitenschoolse Opvang (BSO).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een workshop voor jouw evenement? Stuur me gerust een berichtje en we bespreken samen de mogelijkheden die perfect passen bij jouw event. Laat ons samen de wereld van smaken ontdekken en beleven!

Meer informatie over mijn Pop-up Smikkelbar?

Neem dan nu contact op!