Smikkelfeestje voor kinderen

Smikkelen met Mar verzorgt een totaalpakket met lekkere crêpes, drankjes en een leuke activiteit voor ongeveer 10 kinderen.

Ruim op tijd arriveer ik op het feestje en zet alle benodigdheden klaar. De kinderen komen binnen en beginnen met een drankje en een gezellig muziekje. Zodra ik begin met crêpes bakken is er tijd voor een spelletje zoals stoelendans of snoephappen. De jarige job wordt in het zonnetje gezet met een verjaardagsliedje en natuurlijk de eerste vers gebakken crêpe.

De eettafel staat klaar met bordjes, bekers en alle toppings zodat de kinderen lekker hun crêpes kunnen gaan versieren. Uiteraard is er nog genoeg tijd om alles op te smikkelen. Is er nog meer honger? Dan bakken we er gewoon nog een! Bij de toppings kan gedacht worden aan seizoen fruit, slagroom, Smarties, discodip en hagelslagjes. Ook is het mogelijk om toppings in het verjaardag thema te verzorgen. Zoals unicorn spikkels, eetbare voetbalplaatjes of suikerdiertjes. Laat me weten wat het thema is en ik ga aan de slag.

Dit arrangement is uitsluitend bedoeld voor kinderen!

Meer informatie over mijn Pop-up Smikkelbar?

Neem dan nu contact op!